Virkistyspäivät, tiimipäivät

- yrityksille, ryhmille, vaikkapa polttariporukoille

Maaria Märkälän taidemaalarin työhuoneella Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa on mahdollisuus järjestää tilauksesta yrityksille ja ryhmille virkistyspäiviä, tiimipäiviä, teemapäiviä ja erilaisia kurssi- ja koulutustilaisuuksia.


Maarialla on hyvä valikoima erilaisia virkistyspaketteja, jotka ovat inspiroivia retkiä taiteen maailmaan. Koko tiimi voi Ateljeessa tehdä esim. yhteisteoksen. Tai vaihtoehtoisesti jokainen oman perinteisen maisema-, asetelma- tai alastonmallitutkielman joko piirtäen (lyijykynällä, hiilellä tai muilla piirtimillä) tai maalaten akvarelli- akryyli- tai öljyvärein. Virkistys- tai tiimipäivä voidaan räätälöidä täysin tilaajan toiveiden mukaan.


Virkistys- tai tiimipäiviä voidaan järjestää sopimuksen mukaan ateljeessani Kaapelitehtaalla tai yrityksen/ryhmän omissa tiloissa. Keväisin, kesäisin ja alkusyksystä jopa kokonaan tai osittain ulkoilmakursseina maisemassa maalaten. Silloin Virkistys- tai tiimipäivän voi järjestää esim. Haagan Alppiruusupuistossa, Suomenlinnassa merimaisemissa tai aina ihanassa Kasvitieteellisessä puutarhassa.


Virkistyspäivien hinta määräytyy tuntimäärän, käytetyn materiaalin ja tilavuokran mukaan. Ryhmille voidaan koota sopimuksen mukaan myös kotiin vietävä materiaalipaketti, jos vaikka käykin niin ettei pelkkä yksi päivä tai tuokio taiteen parissa riitä.

Virkistys- ja tiimipäivistä voi tiedustella:

Maaria Märkälä

hello.maaria@gmail.com

p. 050-567 9969

Virkistys- ja tiimipäiväesimerkkejä:

Vapaata ja inspiroivaa piirtämistä

Tutustutaan erilaisiin tapoihin piirtää kokeilemalla eri tekniikoita ja välineitä. Käydään läpi tärkeimmät piirustustavat. Piirrämme havainnosta ja mielikuvituksesta, annamme sattumallekin mahdollisuuden.

Hinta: 620€ /2h15min + materiaalimaksu 6€/osallistuja

Virkistävät ja voimauttavat värit

Maalataan väreihin perustuvia aiheita yksin tai tehdään tiiminä yhteinen teos. Etsitään ja löydetään väreistä ja maalaamisesta voimavaroja jokaisen omaan arkeen ja jaksamiseen. Akryylivärit sekä mahdollisesti sekatekniikat.

Hinta: 830€/3h + materiaalimaksu 10€/osallistuja(jos käytetään normaaleja, ohuita tekniikoita) ja materiaalimaksu 15€/osallistuja (jos käytetään paksuja tekniikoita)
(+ mahdolliset maalauspohjan/ maalauspohjien kustannukset, jos vaikkapa firman seinälle halutaan laadukas yhteisteos)

Perusteiden äärellä - Alastontutkielma - Mallipiirustus

Elävänmallin piirtämistä hiilellä tai lyijykynällä. Pieni luento ihmisen anatomiasta ja mittasuhteista.

Hinta: 728€/2h15min (sis. mallin) + materiaalimaksu 6€/osallistuja

Edellä mainituista teemoista voidaan räätälöidä myös pidempikestoisia versioita. Alle 2h15min kestäviä virkistyspäiviä ei järjestetä. Kurssin hintaan sisältyy opettajan (+mallikurssilla mallin) palkka, tilavuokra ja taidemateriaalit. Hintaan sisältyy myös yksinkertainen kahvitarjoilu (kahvia, teetä ja keksejä).

Työhuoneeltani löytyy, jos tarvitaan, jääkaappi, skumppa - ja viinilasit.

Juoma- ja pienimuotoista tarjoilua voi siis tuoda mukana. Tarjoilun voi myös tilata Kaapelin loistavasta Hima ja Sali- ravintolasta. Tällöin ne eivät sisälly kurssin hintaan vaan veloitetaan erikseen.

Hintaesimerkkejä:

Opetus + tilavuokra

3x 45min: 620€, 4x 45min: 830€, 5x 45min: 1030€, 6x 45 min: 1200€

Pelkkä opetus (esim. yrityksen omissa tiloissa)

3x 45min: 450€, 4x 45min: 595€, 5x 45min: 725€, 6x 45 min: 882€

Opetus + poikkeuksellinen tila vuokrattu, jolloin vuokra lisätään veloituksen mukaan

3x 45min: 450€+tila, 4x 45min: 595€+tila, 5x 45min: 725€+tila, 6x 45 min: 882€+tila

Lisäksi hintaan lasketaan:

Mallipiirustuksessa alastonmallin palkka n. 36€/opetustunti (45min)

Materiaalit 6€/ osallistuja piirustuskurssit

Maalauskurssien materiaalit 10€/osallistuja normaalit/ohuet tekniikat ja 15€/osallistuja "paksut" tekniikat

+ muut sopimuksen mukaiset materiaalit
+ sopimuksen mukainen tarjoilu (esim. Kaapelitehtaalla loistavat mahdollisuudet hyödyntää Hima- ja sali ravintolan kokoustarjoiluja tai varata ravintolasta pöytä.)

+ isoille ryhmille taiteilija-assistentin palkka n. 36€/opetustunti (45min)

Hinnat sisältävät ALV:n 24%